Ideer Cykelstativ Bil 4 Cykler

Ideer Cykelstativ Bil 4 Cykler. Støttestålrørsbøjle til støtte og fastlåsning af cyklen. Lakeret, 4 eller 6 cykler. Klik her og find den bedste pris nu! Fri fragt & 7 års garanti! Vi har 3 forskellige typer, nemlig konisk, m & 13 og typerne konisk & m findes ligeledes i flere forskellige versioner, som du alle finder billeder og specifikationer på, længere nede af siden.

8113300859703405100

Her 8113300859703405100

Der findes alt fra cykelholder der kan bære 1 cykel til nogle der kan bære helt op til 4 cykler på en gang. Du kan få cykelholdere, der kan rumme op til 4 cykler. Fri fragt & 7 års garanti! Der findes mange måder at transportere sin cykel på, men cykelholderen til anhængertrækket på bilen er nok den mest populære.

Fri fragt & 7 års garanti!

Vi har også et stort udvalg af cykelstativer fra thule, som du nemt kan montere. Herunder ser du vores udvalg af cykelstativer. Klik her og find den bedste pris nu! Lakeret, 4 eller 6 cykler. Sammenlign priser og læs anmeldelser af cykelholder 4 cykler bilpleje & motorudstyr.

8113300859703405100

Lakeret, 4 eller 6 cykler. Vi har enkle og stilfulde cykelholdere til alle biler både med anhængertræk, uden anhængertræk, til montering på bilens tag og til campingvogne. Fri fragt & 7 års garanti! Cykelstativer med bøjle, varmegalvaniseret og evt. Er du i tvivl om hvilken holder der passer til din bil eller dit behov, så er du velkommen til at kontakte vores. Vi har 3 forskellige typer, nemlig konisk, m & 13 og typerne konisk & m findes ligeledes i flere forskellige versioner, som du alle finder billeder og specifikationer på, længere nede af siden. Klik her og find den bedste pris nu! Hvilke cykelholder man skal vælge er afhængig af hvilke behov man har, hvilke bil der cykelholderen skal bruges sammen med, og hvad du er villig til, at give for en cykelholder. Støttestålrørsbøjle til støtte og fastlåsning af cyklen. Vi har også et stort udvalg af cykelstativer fra thule, som du nemt kan montere. Sammenlign priser og læs anmeldelser af cykelholder 4 cykler bilpleje & motorudstyr.

Popular posts from this blog

Samling 130 Logo Oppo Ollie

Dylan's Candy Bar Logo